Abilica Multipower test & video recension!

Abilica Multipower Premium Vinnare

Omdöme av migranthealth.se

Träningsval

Pris
Kvalité
Tillval

Omdöme

Abilica MultiPower är ett multigym främst för den krävande hemanvändaren eller till det mindre företaget. Den smidiga minimala designen gör att hemma gymmet enkelt får plats i ett rum med begränsad plats.
Det är ett mycket kraftigt gym som oändliga träningsmöjligheter. Du kan träna bänkpress, bröstpress, rodd,skulderpress, pec-dec, , bencurl,ab crunch och armcurl . Det innovativa pec-dec systemet ger dig bra variation och möjlighet att utföra övningar anpassade för olika sporter, som golf och tennis. Den har ett Inbyggt viktmagasin med 90 kg vikter. Bröstpress har en unik utväxlingsmöjlighet för en fördubblad belastning. Utväxlingen är 2:1 vilket ger hela 180kg i motstånd. Gäller även när du träna bänkpress.

4.8

Snabb Fakta


En stabil liten kraftfull maskin med ett viktmagasin på 90 kg. du kan träna på en mängd olika sätt och alla muskel grupper kan få sin utmaning. Träningsmaskinen är justerbar i rygg och säte för en personlig inställning som ger rätt stöd. Det kan placeras vid en vägg och är anpassad för ett träningsrum med begränsad plats.

En Instruktions-DVD på Engelska medföljer som gör det enkelt att komma igång. Det är även Livstidsgaranti på ramen, så detta multigym är byggt för att hålla länge . Det som kan behövas bytas ut efter ett par år är eventuellt några vajrar om dessa skulle slitas ut.

Specifikationer:

Mått L x B x H 210 x 144 x 210 cm
Max användarvikt 150 kg
Viktmagasin 90 kg
Antal viktmagasin 1
Garanti – användning i hemmiljö 3 års garanti
Garanti – Företags gym, hotell, BRF, institutioner, förening etc 1 års garanti

Kolla garanti noga,det kan skilja på garanti tiden beroende på var du beställer det ifrån.

Vårt omdöme av ablica multipower.

Nackdelar

Det enda man kan reagera på är det höga priset den kostar ca 30 000kr. Det kan jämföras med andra billigare som t.ex. finnlo by hammer som kostar ca 10 000kr. Det är svårt att motivera dessa extra 20 000kr. Viktmagasinet kan vara lite i klenaste laget (90Kg) det finns modeller med tyngre viktmagasin även om 90kg räcker för dom allra flesta motionärer och medel starka utövare.

Fördelar

Det är helt klart ett multigym som inte kommer att göra dig besviken. Om du vill ha ett avancerat och kraftigt hemmagym som tar liten plats, då är detta ett helt optimalt val. Ramen år byggd med gedigna och kraftiga komponenter som är tillverkade för att hålla. Du får livstidsgaranti på ramen ! Med deras vinylklädda vikter blir träningen tystare och ett täckt träningsmagasin gör träningen säkrare. Maskinen är utrustad med två ställbara kabel armar, vilket ger större variation av övningar.

Variations möjligheterna gör även att det kan passa hela familjen oavsett träningsnivå. Visst går det att utföra väldigt många övningar i ett mindre och billigare multigym, men med denna kan du i stort sett göra allt du kan önska! (Förutom vissa övningar för nedre delen av kroppen.)

Vi ger produkten 4,8/5 helt klart ett fantastiskt val i Premium klassen!


Besök traningspartner.se

Vänta inte för länge om du är nyfiken på denna storsäljare , den tar ofta slut!

Behöver du tips på övningar för ablica multipower (Bodycraft Express) ?

Då kan du kika på denna film där du kan ta del av lite demonstrations övningar. I filmen ser du många enkla övningar som hjälper dig att komma i gång med träningen på ditt premium gym. När du har beställt detta gym så får du också en DVD som hjälper dig enkelt komma igång. Det är likadant som Bodycraft XPress Pro som du ser i videon.

När du ska montera ihop denna kraftiga träningsmaskin så bör ni vara två personer och läs igenom manualen noga innan ni sätter i gång. Du får räkna med att det tar 3-5 timmar att montera denna produkt. Skulle ni vilja beställa produkten med montering så erbjuder traningspartner.se denna tjänst mot en avgift. Skulle du tycka att det är lite för dyrt så kan du kika på Finnlo by Hammer – Bio Force omdöme.

Det är ett billigare val men precis som ablica multipower ger det dig mängder av olika träningsmöjligheter. Denna maskin har inget vikt magasin utan nyttjar ett hydraliskt motstånd istället.