Övningar för Hemmagym

I denna film får du tips på övningar för att träna med ditt multigym. Det kan vara lite knepigt att komma i gång med hemma träning om man är van vid att få tips av en gyminstruktör. Vill du ha tillgång till generella tips för träning på ett multigym så finns det en DVD att köpa hos sporttema. Den kostar ca 100kr och kan vara en bra hjälp när man har svårt att komma på en bra mix av träningsprogram som passar sin hemma träning.

Vill du istället ha en träningsplansch för ditt Multigym , då finns det en från Abilica som kostar 99kr. Den visar utförligt 13 utvalda övningar med bra beskrivning under bilderna. Den är främst avsedd för Abilica multigym 4 ST.

Kan också användas för Abilica multigym 970 och du kan säkert använda dessa övningar för många av dom vanligaste modellerna på marknaden. Du kanske inte kan köra alla övningar exakt likadant på ditt hemmagym men har du köpt ablica 970 då kan det vara kul att ha träningsplanschen för träningsinspiration.


Här får du lite snabba tips på övningsupplägg. Både för gymet och även fria övningar utan utrustning.
Dag 1

Armhävningar
Bröstpress
Pecflyes
Axelpress
Shrugs
Pushdowns
Extensions
Vet du inte vad dessa utryck betyder så kan du bara söka på youtube så kommer du hitta instruktionsfilmer som ger dig tips på hur du kan utföra övningarna.

Dag 2
Breda/smala Latsdrag
Latsdrag bakom nacken
Rodd om du kan köra denna övning på ditt myltigym
Stångcurl
Hammercurl
Omvänd curl

Dag3
Benspark
Stående lårcurl
Knäböj
Utfall
Olika magövningar

Komma igång med träning hemma
Hoppas att du nu har fått lite inspiration som gör det lättare att komma igång med hemma träningen. Har du inte köpt ett redskap för hemma träning ännu så kan du kika på start sidan där kan du köpa ett billigt multigym för ca 7000kr med ett viktmagasin på 68kg. Det räcker bra för att kunna utföra lagom tunga träningspass.

1 svar på ”Övningar för Hemmagym”

Kommentarer är stängda.