Multigym FT 2 video & recension!

FT2 Functional Trainer

Omdöme av migranthealth.se

Träningsval
Pris
Kvalitet
Tillbehör

Sammanfattning

Med Multigymmet FT2 functional trainer kombinerar du traditionell styrketräning med funktionell träning och du får tillgång till krävande träningspass med bästa möjliga flexibilitet. Med tillgång till mer än 60 olika övningar gör detta att du inte längre behöver besöka ett vanligt gym för någon kompletterande träning.
Med funktionell träning byter du snabbt mellan olika övningar och du tränar snabbt och effektivt många olika muskelgrupper i en övning,detta är svårt att gör på ett traditionellt multigym.

4.6

Video om FT 2 funktionell träning

I denna video får du en bra genomgång av alla olika övningar som du kan genomföra på FT 2. Du ser även hur snabbt och enkelt det går att byta övning utan några krångliga inställningar eller justeringar. I filmen visar dom även många bra tips som gör det enklare att förstå vilka fördelar det är med ett gým som du kan genomföra funktionell träning på hemma.

Snabb Fakta


Specifikationer:

Djup: 147cm
bredd: 155cm
Höjd: 212cm
Utrymme som krävs: 220 x 250 x 212 cm
Max höjd: 224cm
Vikt: 256kg
Max användarvikt: 150kg
Viktmagasin: 2 x 73kg (kan uppgraderas med 22 kg per viktmagasin)
Maximalt motstånd:136 kg (kan uppgraderas till 155 kg)
Garanti Hemmabruk: Livstidsgaranti
Garanti Företag: 10 År (Garantin gäller hos traningspartner.se)

Kolla garanti noga,det kan skilja på garanti tiden beroende på var du beställer det ifrån.

I grund paketet ingår:

  • SCS Leg Attachment
  • Leg Extension Cable Kit SCS Bench
  • Träningsbänk SCS

Inbyggd smith maskin

Ett fantastiskt hemmagym som är funktionellt och som har en inbyggd Smith Maskin i en enda apparat. En smith maskin är en fast skivstång. Det innebär att skivstången sitter fast mot två vertikala stänger, så stången kan bara förflyttas vertikalt.

Följande tillbehör ingår : tricepsrep, ett par D-handtag, straight bar, EZ curl bar, ankle cuffs, två vattenflaskor, multifunktionellt bälte, swinghandtag, 2 x 2,25 kg tilläggsvikter och ett praktiskt övningshäfte.

Vårt omdöme av multigymet FT2 Functional Trainer

Nackdelar

Det är ett dyrt gym för den krävande hemma användaren eller det mindre företaget , men det ger dig all den träning du kan önska dig. Maskinen är stor och du behöver ha tillgång till ett stort rum för att du ska kunna genomföra alla övningar tryggt och säkert. Man kunde även önska att det ingick montering vid köp av denna kostsamma produkt.

Fördelar

Snabba justeringar av olika träningsinställningar ger dig möjlighet att stimulera alla kroppens muskler utan onödig vila. Med funktionell träning får du också intensiv muskelstimulering och ett snabbt resultat.

Variationen med funktionell träning i kombination med den inbyggda Smith Maskinen gör träningen säker och utmanande för alla tränings sugna på alla nivåer. Du kan träna bänkpress, flyes, bicepscurl, abs, axlar, och ännu mer. Detta är ett riktigt proffs gym för hemma träning.

Produkten levereras med livstidsgaranti så att du kan vara säker på att den är gjort för att hålla länge. Du kan även uppgradera viktmagasinet vid behov.

Vi ger multigymet FT 2 Inspire fitness betyget 4,5/5 i proffsklassen
(Hade det varit lite billigare hade vi gett det 5 av 5.)
Besök www.traningspartner.se för mer info

När du ska montera ihop denna rejäla träningsmaskin så bör ni vara två personer och läs igenom manualen noga innan ni börjar att sätta ihop gymmet. Du får räkna med att det tar ett par timmar att montera denna produkt. Skulle ni vilja beställa produkten inklusive montering så erbjuder traningspartner.se denna tjänst mot en tilläggsavgift. Vill du ha tillgång till en liknande modell för funktionell hemma träning till ett lägre pris så kan du kika på lillebror FT 1 i samma serie. Den modell kostar ca 24ooo kr Även denna modell finner du hos traningspartner.se

Denna modell är något som man kan satsa på om man har hållit på med hemma träning en tid eller om man tror att man måste ha tillgång till mängder med utmanande träningsmoment för att snabbt utvecklas i sin träning. Prislappen är som vi tidigare har nämnt i det svettigaste laget. Det kostar ca 49 000kr lite beroende på var och när du gör ditt köp.

Var kan man beställa FT 2 multigym ?

Just nu i Februari 2021 finns det inte att beställa hos någon av dem Svenska online butikerna. Enligt traningspartner får dom in produkten i början av april 2021. Vill du inte investera i denna produkt själv så kanske du kan övertala chefen att investerar till personalens träningslokal. En stark och frisk personal gör ett bättre jobb.

Det finns även en liknande produkt hos maxpuls.se som heter Inspire by Hammer FT2 Functional Trainer. Denna produkt kommer dom få in i slutet av 2021. Så är du på jakt efter efter någon av dessa modeller och dem finns inne, vänta inte för länge det är svårt att få tag i dessa typer av träningsmaskiner. Det är väldigt många både gamla och unga som förstår värdet i att investera i sin hälsa och fortsatta välmående.