Finnlo autark multigym 600 omdöme & recension

Finnlo Autark 600 betyg & recension 2021

Omdöme av migranthealth.se

Träningsval
Pris
Kvalité
Tillval

Snabb omdöme

Finnlo Autark 600 är ett kraftigt och kompakt hem gym. Tack vare dess kompakta design kräver den inte speciellt mycket utrymme. Den låga höjden på 196 cm gör det möjligt att placera den i rum som har lågt i tak t.ex. i en källare. Du kan träna följande: Bröstpress,flye,bicepscurl,triceps,benspark,bencurl,rodd,lastdrag och repcruches för mage. Med den smarta cable cross-funktionen och ett 80kgs inbyggt viktmagasin. Med den kullagrade rullmekanismer får du ryck fria , följsamma och tysta träningsmoment. Lämpar sig bra både för nybörjare och den lite mer krävande utövaren.

4.9


Specifikationer:

Längd: 210cm

Bredd: 205cm

Höjd: 196cm

Vikt: 140kg

Viktmagasin: inbyggt 80kg

Max användarvikt: 120kg

Antal övningar: ca 30

Garanti -Kolla garantin noga,det kan skilja på garanti tiden beroende på var du beställer det ifrån. Ofta är det längre garanti tid på ramen. Den brukar vara på 5år eller längre. Dubbelkolla gärna innan köp och fråga kundservice där du fundera på att beställa så kan dom ge dig ett korrekt svar.

Finnlo Multigym Autark 600 övningsvideo

Läs mer här och beställ hos www.sportgymbutiken.se
Vårt omdöme av Finnlo Multigym Autark 600

Nackdelar

Bruksanvisningen/manualen finns enbart på Engelska och Tyska. Men som tur är så det en relativt lätt monterat gym och bilder i manualen är tydliga och lätta att förstå. Tyvärr kan du inte heller uppgradera med extra vikter.

Se fler bilder här…

Fördelar

FINNLO Autark 600 är en omfångsrik multistyrkes station, som med sina ca 30 övningsvarianter och sin viktbelastning på max 80 kg lämpar sig perfekt även för dig med höga träningsambitioner. Att träna med denna produkt ger snabb och effektiv muskeluppbyggnad, stärker rygg och ben, och ger dig på ett smidigt sätt en stark och definierad kropp. Du kan träna alla viktiga muskel grupper optimalt. I paketet ingår som vi tidigare har nämnt : en bred latissimusstång, tricepsrep,cable crosshandtag, och en vridbar kullagrad curl stång. Du ställer enkelt in vikten genom att justera de medföljande stiften på sidorna. Du kan lätt och snabbt ändra viktbelastning. Tack vare att vikterna är uppdelade i 15 skivor à 5kg, så är det enkelt med finjustering av träningsbelastningen.

Dom har helt klart lyckats att bygga en träningsmaskin som kombinerar många olika träningsmöjligheterna i en liten platsbesparande utformning! Med sina små mått vid användning på bara 190 x 115 x 196 cm (L x B x H) kan multi gymmet ställas undan även i mindre utrymmen.

Tillbehör

Det finns också tillbehör som är speciellt anpassat för denna modell dessa är: Lats stång med 74cm eller 98cm grepp. Rodd handtag och tricepshandtag som är v format. Priset är också bra med tanke på att man får tillgång till ett brett träningsutbud och det på en liten yta, helt klart ett bra val för den ambitiöse hemma tränaren med krav på smidighet och stabil funktion utan krångel. En annan smart sak är att dom har bifogat bra bilder med tydliga instruktioner på dom vanligaste övningarna i manualen, så att man snabbt kan komma igång att träna. Träningsmaskinen är faktiskt också riktigt snygg för att vara ett hemmagym, bara en sån sak! Märket finnlo ett av de mest nytänkande varumärkena inom träningsutrustning i Europa. Finnlo erbjuder både kvalitet och design till bra priser.

Summering
Vi anser att det är ett toppen val i mellan klassen , det är ett väl beprövat och smart multigym som passar alla i familjen . Vi ger det betyget 4,9 av 5. Beställer du denna maskin så får du trygg och omväxlande träning som kan passa för dom flesta i familjen och du kan snabbt ändra motstånd.Med denna modell har dom verkligen lyckats att kombinera många olika träningsmöjligheterna med en platsbesparande snygg design.
Läs mer och beställ hos www.sportgymbutiken.se

Montering av Finnlo Multigym Autark 600

Trots att manualen är på Engelska så är denna modell ganska enkel att montera bara man tar det lugnt och läser igenom manualen noga innan man börjar. På många recensioner kring denna produkt nämns den smarta leveransförpackningen och den smidiga monteringen. Precis som med andra tyngre produkter så är det smart att vara 2 personer när man ska montera ihop den. du får nog räkna med att det tar 2-3 timmar. Tänk på att vara noga med att se till så att vajrarna löper rakt genom rullmekanismer.

Vill du ha ett tystare gym?

Då kan du kika på testvinnaren biforce by hammer här
Med detta gym tränar du med motståndsteknologin TNT, Istället för dom vanliga viktblocken. Det ger ett jämnare träningsmotstånd i jämförelse med ett viktmagasin.